I løpet av oktober har instruktør Odd Reidar Hansen og Kvinnherad Undervannsklubb gjennomført to runder med Open Water Diver kurs.

Første kurs ble avholdt 1. til 3. oktober, og hadde to deltakere. Begge deltakerne besto teorien med gode resultater, men på grunn av komplikasjoner med utstyr var det kun en av elevene som gjennomførte kurset. 14 år gamle Marcus ble dermed sertifisert PADI Junior Open Water Diver, og kan konvertere dette sertifikatet til et vanlig Open Water Diver sertifikat når han fyller 15. Gratulerer!

Andre kursrunde ble avholdt 22.-24. oktober. Her var det opprinnelig 5 påmeldt, men en valgte å utsette kurset, og 4 elever var dermed med på teorien. Alle elevene presterte bra på teoriprøven. En av elevene måtte imidlertid utsette dykkingen. 3 dykkere ble dermed med oss i sjøen på lørdag og søndag. En veldig kjekk helg med dykking, kaffe, pølse og prat ble rundet av med 3 nye sertifiserte PADI Open Water Diver dykkere. Gratulerer til Robert, Jarle og Erlend!

Nye kurs settes opp etter behov. Om du har lyst til å bli med oss i sjøen er det bare å ta kontakt på kvinnherad@undervannsklubb.no